Besked fra bestyrelsen

Hej alle

Hermed en opdatering fra bestyrelsen om stort og småt. Evt. kommentarer vil blive besvaret i tråden her, ellers kan bestyrelsen kontaktes på bestyrelsen@dannebrogsgade.dk.

Flytning

Britta Lindquist i nr. 20 1. sal er fraflyttet foreningen efter at ha boet her i 23 år. Hun har byttet lejlighed med Joanna Calage og Rasmus Friis Knudsen. Joanna har tidligere boet i foreningen. Vi ønsker Joanna og Rasmus samt børnene Lucas, Sofia og Malou velkommen i foreningen. 

Tine og Henrik i nr. 20 4. sal har købt lejlighed 18. st. th, med indflytning 1. februar 2019. Der vil i perioder blive arbejdet med ting der larmer og sviner, og det beklager vi. Føler naboer sig generede, er de velkomne til at banke på og kommentere det. Tines og Henriks lejlighed er sat til salg på den interne venteliste og der afventes bindende svar 6. december 2018.

 

Byggeri:

Foreningen har fået udarbejdet en tilstandsrapport for bygningerne med henblik på en løbende istandsættelse. Kældrene er i en rimelig dårlig stand og skal istandsættes. Et arbejde der højest sandsynligt vil indbefatte omfangsdræn ud mod gade og gård. I den forbindelse kigger bestyrelsen på en mulig anden måde at benytte de fælles kælderrum på. Før arbejdet går i gang skal man forvente at kældrene ryddes for et nærmere eftersyn.

Vi er ved at lægge sidste hånd på arbejdet omkring istandsættelse af opgangene i nr. 18 og nr. 22. Vi har fået tilbud fra en entreprenør, der stort set matcher de midler generalforsamlingen vedtog bestyrelsen måtte bruge. Arbejdet forventes påbegyndt i starten af januar 2019. Påbegyndelse og afslutning af arbejdet vil fremgå af kontrakten, som bliver meldt ud senere. I skal forberede jer på at fortrappen i perioder vil være lukket af. Hoveddørene vil muligvis også blive afmonteret for at blive istandsat. I den periode vil der være lukkede af med plader. Sørg derfor at bagtrapper og fællesområde er frie. 

 

Generelt:

Fjern venligst alle de ting i har stående på trapper og indendørs/ udendørs fællesarealer. Trapper er en flugtvej og må ikke spærres.

Mvh. Bestyrelsen

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar