Arbejdsweekend d. 25. august og info om kommende arbejdsweekender

Så skal arbejdshandskerne findes frem, for der er kaldt til arbejdsweekend d. 25. august klokken 11. Ved denne arbejdsweekend koncentreres der om at gøre rent i kældre efter oprydning, spule fortorvet og rense belægningen op til muren i gården.

På samme tid kan vi få ryddet nogle områder i kældrene, som potentielt kan bruges til at opbevare større møbler og andre besværlige genstande, eller som kan bruges til nyttige formål. 

Vi mødes klokken 11 ved porten i nummer 24 - inde i gården - hvor specifikke opgaver bliver delt ud. Hvis vi når at blive færdige med kældrene i løbet af de få timer, kaster vi vores kærlighed på gården. Bestyrelsen arbejder på en løsning til at smide alt i kældrene ud, der er forladt eller bare affald, uden det er nogens.

Der er ingen personlig konsekvens ved at udeblive fra arbejdsweekenden, men der er brug for mange hænder for at sikre, at arbejdet bliver gjort. Vi håber på at se jer 🙂

Der vil blive anrettet lidt til ganen og maven i løbet af arbejdsforløbet.

Cykeloprydning

I weekenden 2-4 august bliver der foretaget cykeloprydning. De præcise omstændigheder omkring dette er endnu ikke fastlagt.

Mvh. Bestyrelsen

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar